Curs de prim ajutor in weekendul 25-26 mai

Filiala Sector 1 a Crucii Rosii Romane va organiza in weekendul 25 - 26 mai un curs de prim ajutor.

header_ba

Peste 10.000 de oameni mor anual în diferite accidente. Dacă la momentul producerii lor ar fi prezentă în zonă măcar o persoană care să știe să acorde în mod corespunzător primul ajutor premedical, multe din aceste decese ar putea fi evitate.

 

În cazul unui accident, timpul de intervenție și manevrele folosite sunt vitale. Una dintre activitățile principale ale Crucii Roșii Române este intervenția în caz de dezastre și pregătirea pentru acordarea primului ajutor.

 

Dacă un om se prăbușește în fața ta, știi cum să acționezi?

 

Învaţă cum să acorzi primul ajutor de la personal calificat prin înscrierea la cursurile de bază!

 

Cursul se adresează atât persoanelor fizice, cât şi angajaţilor responsabili cu sănătatea şi securitatea în cadrul organizaţiilor și are o durată de 12 ore (se desfășoară pe parcursul a două zile, câte 6 ore pe zi). Prețul cursului este de 150 lei / persoană (100 lei / persoană pentru elevi și studenți, gratuit pentru voluntarii Crucii Roșii cu o vechime mai mare de trei luni). Achitarea taxei de participare se poate face fie în numerar la filiala Sectorului 1 (str. Ion Slătineanu nr. 16), fie prin transfer bancar (cont RO61 RNCB 0072 0496 8523 0001).

 

La finalul cursului, se eliberează un certificat de atestare a cunoştinţelor dobândite, certificat recunoscut la nivel internațional, valabil timp de 1 an.

 

Se pot susține și cursuri organizate la cerere, numărul minim necesar de participanți fiind de 10 persoane.

 

Organizarea cursului este abilitată de Legea Crucii Roșii Române nr.139/1995 și respectiv de Legea 524/2005 art.11, lit.k.

Adaugă un comentariu:

Nume

Mesaj

Comentarii:

Nu există nici un mesaj