Concursul Sanitarii Priceputi

Sanitarii Pricepuți este un concurs pentru sănătate și prim ajutor organizat de Societatea Nationala de Cruce Roșie din România împreună cu Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Sanatații și Inspectoratul General pentru Situații de Urgența. Acest concurs are scopul de a promova instruirea în domeniul de prim ajutor și educație pentru sănătate in randul tinerilor din scolile gimnaziale si licee.

[Continua]
Ultimele Stiri
Postat pe 29 May 2016

Sanitarii Priceputi - 2016

Colegiul National Sfantul Sava s-a calificat la etapa natioanla a concursului Sanitarii Priceputi, Scoala Gimnaziala Titu Maiorescu a castigat competitia destinata gimnaziilor.

Postat pe 01 Oct 2015

Etapa nationala a Concursului Sanitarii Priceputi

In perioada 24 - 29 iulie 2015, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania a organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Sanatatii si Ministerul Administratiei si Internelor (Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta), Etapa Nationala a Concursului pentru Sanatate si Prim Ajutor “Sanitarii Priceputi”.

Postat pe 01 Oct 2015

Sanitarii Priceputi - Etapa pe sector 2015

Cei mai buni elevi din cele mai bune scoli si licee din Sectorul 1 si-au aratat maiestria si concentrarea in cadul etapei pe sector a concursului "Sanitarii Priceputi".

Contact

Nume

Adresa de email

Subiect

Mesaj