Detasamentul de interventie in caz de dezastru

Una dintre principalele responsabilităţi ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Română este intervenţia în cazul unui dezastru, având abilitatea de a răspunde la nivel regional, naţional şi internaţional. Astfel de detaşamente de intervenţie în caz de dezastre, în toate cele 47 de filiale ale Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania cu un total de peste 1000 de voluntari, sunt gata oricând să acţioneze.

[Continua]
Ultimele Stiri
Postat pe 16 Jun 2016

Cursuri de pregatire pentru dezastre

Creşterea populaţiei, exploatarea haotică a resurselor şi urbanizarea au dus la o creştere a incidenţei si magnitudinii dezastrelor. Dezastrele nu fac diferenţă între persoane şi pot lovi pe oricine, indiferent de vârstă, condiţie economică sau profesie. Chiar tu poţi cădea victima unui dezastru, iar diferenţa dintre viată şi moarte o poate face o decizie luată într-o fracţiune de secundă. Învată să iei decizia corectă, invată să te salvezi!

Postat pe 11 Apr 2016

Stagiu de Pregatire al Detasamentului

Stagiul de pregătire a fost dedicat detașamentului de intervenție dar și voluntarilor care au vrut să învețe prim-ajutor "la prima mână”, participând drept victime. Despre cum ne-am distrat și cateva tehinici de prim-ajutor, in articolul de mai jos!

Postat pe 14 Mar 2016

Exercitiu de triaj in caz de victime multiple

Filialele din Bucuresti ale Crucii Rosii Romane au participat duminca, 13.03.2016 la un exercitiu de triaj in caz de accident cu victime cu multiple. Scenariul ales a fost cel al unui cutremur intr-o cladire rezidentiala.

Postat pe 30 Nov 2015

Simulare de cutremur in Bucuresti

Detasamentul filialei sector 1, impreuna cu alte filiale din Bucuresti si-au imbunatatit abilitatile de triaj printr-o simulare de cutremur!

Contact

Nume

Adresa de email

Subiect

Mesaj