Educație Umanitară

Tinerii Actori ai Schimbării, Deschide-ți Mintea pentru Lume și Mini Edu sunt doar câteva dintre proiectele prin care Crucea Roșie își propune să schimbe mentalități și să dezvolte abilitățile de empatie, decizionale și de gândire critică. Acestea au fost construite pe principiile educației non-formale și au la bază o structură pe module, fiind foarte ușor de ”predat” elevilor din școli și licee.

[Continua]
Ultimele Stiri
Postat pe 03 Dec 2015

Chiar si razboaiele au reguli - Training DIU

Protectia civililor si reducerea pagubelor provocate in timpul unui conflict armat trebuie avute intotdeauna, in vedere, in timpul unui conflict armat!

Postat pe 13 Oct 2015

7 Principii Fundamentale în Biblioteca Vie

Voluntarii Crucii Roșii au amplasat o biblioteca în Piața Romană și i-au invitat pe trecători să afle mai multe despre cele 7 Principii Fundamentale care guvernează toate acțiunile Mișcării Internaționale de Cruce Rosie, încă din 1965!

Postat pe 01 Oct 2015

Comitetul Internațional de Cruce Roșie

Comitetul Internațional al Crucii Roșii, care își are sediul la Geneva, este o instituție umanitară independentă care a pus bazele Mișcării de Cruce Roșie, în anul 1863. În prezent, Comitetul este prezent permanent în peste 80 de țări!

Postat pe 01 Oct 2015

Emblema de Cruce Rosie

Ce reprezinta emblema noastra si cine are dreptul sa o foloseasca? Un scurt articol pe aceasta tema.

Contact

Nume

Adresa de email

Subiect

Mesaj