Crucea Roșie functionează de 140 de ani pe baza donațiilor oamenilor care doresc să se implice si să ajute la schimbarea în bine a societății. Donatiile in alimente greu perisabile din coșurile băncii de alimente ajung în cel mai scurt timp la cazurile sociale din țară si redau speranța oamenilor nevoiași! Prin donațiile în bani asigurați continuitatea proiectelor Crucii Roșii de educație umanitară, pregătire în caz de dezastru și a altor inițiative și proiecte. De asemenea, prin donațiile în bani ne ajutați să completăm pachetele pentru copii de Craciun si Paști și să le oferim puțină magie de sărbători!

Donează acum!

Ajutorul tău poate salva o viață .

 
 

Redirecționează 3.5%

Dorești ca statul să nu mai decidă în locul dumneavoastră?
Direcţionează cei 3.5 % din impozitul pe venit către Crucea Roşie şi veţi contribui la soluţionarea problemelor societăţii româneşti.

Formular
 

Companiile pot alege sa sponsorizeze in limita a 20% din impozitul pe profit

Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. Compania își calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, in limita a 0,5% din cifra de afaceri, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care își dorește să îl susțină, iar cheltuielile sunt deductibile. Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei.

 

Poți să donezi și bani

Denumirea organizaţiei: Crucea Roşie Filiala Sector 1 Bucureşti
Cod de identificare fiscală: 15685280
Cont bancar ( IBAN) : RO61RNCB0072049685230001, B.C.R SECTOR 1 BUCUREŞTI.

 

Banca de alimente.

Mergi la magazinele partenere din apropierea casei tale și donează pentru cei care au nevoie.
“Împreună putem hrăni un vis,
o lume fără foame!”